Neem vrijblijvend contact op via
06 - 22923744 


Afdelingen webwinkel


Actueel
ModeSokken
ThemaSokken
Vaassokken van kant

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter 

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Vaassok - Uitleg

Maak een keuze door de mappen aan te klikken in het linker keuzemenu. Selecteer het artikel en klik op bestellen. Nadat je alle artikelen hebt besteld kun je de bestelling bekijken en eventueel artikelen verwijderen. Als je akkoord bent, klik je op bestelling verzenden. Als je op verzenden hebt geklikt, komt je bij het bestelformulier (je bestelling is nog niet definitief, annuleren is nog mogelijk). Je vult het bestelformulier met je gegevens in en klikt onderaan de pagina nogmaals op bestelling verzenden. Je bestelling is dan definitief en je ontvangt automatisch een bevestigingsmail. De verzendkosten zijn 1.50 euro per VaasSok.

Vaassok is een online shop, wij hebben geen fysieke winkel.

IDEAL - Maakt u gebruik van internetbankieren bij uw bank dan kunt u direct met IDeal betalen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Vooralsnog is iDEAL alleen voor Nederland beschikbaar. Overschrijven - U ontvangt direct na uw bestelling, per e-mail, de benodigde gegevens om de betaling te kunnen uitvoeren. Uw bestelling zal worden verwerkt na ontvangst van uw betaling. Het duurt maximaal 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons zichtbaar is waarna wij uw bestelling meteen verzenden. Contante betaling - Mogelijk indien u uw bestelling op afspraak in Waalwijk komt ophalen. (dinsdag t/m zaterdag op afspraak) Rembours - Indien achteraf betaling is gewenst, is het mogelijk om bestellingen onder rembours te plaatsen en deze aan de postbode te betalen. toeslag 6,--

RETOURNEREN U kunt een artikel binnen 14 werkdagen na ontvangst, na overleg via e-mail, retour sturen. Bij duidelijke ingebruikneming vervalt echter het zichttermijn en gelden de zaken als geaccepteerd. Zorg er voor dat de zending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde retour zendingen worden geweigerd en kunnen daarna zoek raken bij het post.NL. Stuur het in dezelfde complete en onbeschadigde staat terug, als waarin het werd verzonden. Indien de artikelen tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Vaassok direct de prijs van het artikel plus de oorspronkelijke verzendkosten.

Bij vooruitbetaling is de genoemde post bezorgduur 3 werkdagen geldig vanaf het moment dat de betaling is ontvangen.


Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

SitemapVaassok